Για τον Θεοδόση Γεωργιάδη, έναν άνθρωπο που αγαπάει πάρα πολύ την φωτογραφία και εξίσου το φαγητό, η ενασχόληση του με το food photography δεν ήταν παρά μία φυσική εξέλιξη.
Εξαιρετικός γνώστης της μαγειρικής και ο ίδιος, γνωρίζει παρα πολύ καλά τον τρόπο φωτογράφησης και food styling που μπορεί να αναδείξει ακομα και ένα απλό πιάτο.
Μεγάλες εταιρείες όπως oι αλυσίδες super market Lidl, Aldi, Σκλαβενίτης και Μασουτης, διέκριναν σε αυτόν την ξεχωριστή οπτική του και του εμπιστεύτηκαν τις νέες τους συσκευασίες, αφίσες, έντυπα και λοιπό προωθητικό υλικό.
Οι συνεργασίες του με εταιρείες όπως η Estia, Savikos, Ble, Τodaylicious, Paliria, Ioniki, Κωσταρέλλος αποτυπώνουν με απόλυτα ρεαλιστικό τρόπο λαχταριστές εικόνες φαγητού και ποτού που δημιουργεί στο εξειδικευμένο studio food photography που διαθέτει.
Μια ολοκληρωμένη εγκατάσταση με επαγγελματικά μηχανήματα εστίασης, ειδικά φωτογραφικά πλατώ daylight και τεχνιτού φωτισμού, φόντα, σκεύη μαγειρέματος και σερβιρίσματος, τα οποία μαζί με το ανεξάντλητο ταλέντο του food photographer Θεοδόση είναι τα μυστικά για την επιτυχημένη αποτύπωση και προβολή και του δικού σας προϊόντος.